Wij zijn trots op onze leerlingen: 100% geslaagd!

  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Onze aanpak

Wil je eerst onderzoeken of huiswerkbegeleiding en/of bijles bij jouw zoon of dochter past? Bel ons dan. Telefonisch geven we je direct meer informatie. Verwachten we dat huiswerkbegeleiding of bijles zinvol is, dan volgt een vrijblijvende afspraak bij ons op locatie in Aalten.

Sfeer proeven

Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 30 minuten wisselen we van gedachten en kunnen jij en je kind sfeer proeven. Vaak weet je kind zelf waar de schoen wringt. Voor een succesvol huiswerkbegeleidingstraject moet de je zoon of dochter zelf bereid zijn verantwoording te nemen!

Hoe vaak?

Met elkaar bespreken we de beste aanpak en welke frequentie daarbij hoort. Zijn de afspraken concreet, dan kan je zoon of dochter meestal direct beginnen. Om vaart te zetten achter zijn ontwikkeling, zetten we de Vliegende StartMethode in. Het MILS LeerStrategie onderzoek is daarvan een onderdeel.

Leerlingvolgsysteem

Voor het monitoren van vooruitgang, houden we voor eigen gebruik een leerlingvolgsysteem bij.

Contact met ouders

Wij houden van open en eerlijk communiceren. Daarom krijg je geregeld een mail over de voortgang van je kind. Is er iets waarvan jij vindt dat wij het moeten weten? Vertel het ons via de mail of bel ons even.

Contact met school

Na toestemming nemen we in de beginfase van de huiswerkbegeleiding contact op met de mentor van je kind. Soms helpt het ook om contact te onderhouden met docenten. Alles gebeurt in goed overleg met ouders en leerling.

Mobiel-low

Mobielloos studeren hebben wij de naam mobiel-low meegegeven. Wat houdt mobiel-low in? Een enkele keer mag de leerling zijn mobiel checken op de afgebakende wifizone.

Nieuws

Schooljaar 2017-2018: alweer 100% geslaagd!!

Bij Studiehuis Achterhoek zijn ook dit jaar alle examenkandidaten geslaagd! 🙌 Wat een topprestatie. Hun keiharde werken is daarmee beloond en de lange vakantie is begonnen. Daarna starten ze met een vervolgopleiding of kiezen voor een tussenjaar. Huiswerkbegeleiding schooljaar 2018-2019 Onze huiswerkbegeleiding start weer vanaf vrijdag 31 augustus. Heb je vragen tijdens […]

Lees verder