Maandag 3 september beginnen we weer met huiswerkbegeleiding!

  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Over ons

Jolanda Schmidt Ebbers_lrJolanda Schmidt Ebbers is de motor en eigenaar van Studiehuis Achterhoek. In 2009 startte zij met huiswerkbegeleiding in Aalten. Voordien stond zij jarenlang voor de klas in het mbo-onderwijs en werkte daar ook als begeleider en coach van jongeren. Wat is haar drive? Jolanda: “Zoveel mogelijk kinderen en jongeren bewust maken van eigen leerstrategieën. Zo ontdekken ze zelf hoe ze aan hun persoonlijke en unieke ontwikkeling kunnen werken. Dit blijkt een investering voor het leven!” Dat Jolanda slaagt in haar opzet blijkt niet alleen uit de positieve reacties van leerlingen en ouders, maar ook uit de uitstekende resultaten die leerlingen behalen.

Jolanda is gecertificeerd Matrixcoach en past de Matrixmethode zijdelings toe tijdens haar werk als huiswerkbegeleider.

Keurmerk

Omdat Studiehuis Achterhoek haar professionaliteit wil laten toetsen en volledige transparantie nastreeft over de geboden kwaliteit, is het aangesloten bij de branchevereniging LVSI. Dit keurmerk biedt ouders meer zekerheid.

Deskundig en snel

Ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding, bijles of andere deskundige studiehulp voor je kind? Wij schakelen en helpen je snel. Dat is ook het grote voordeel van Studiehuis Achterhoek ten opzichte van school.

Vakspecialisten

Bij Studiehuis Achterhoek werkt een groot aantal deskundige vakspecialisten. Voor elk vak is een eerstegraads (bovenbouw) of tweedegraads (onderbouw) docent beschikbaar die de vakspecifieke bijlessen verzorgt.

Nieuws

We gaan weer beginnen!

Na een lange zomervakantie gaan we maandag 3 september weer starten met huiswerkbegeleiding. We zijn er klaar voor en gaan dit schooljaar beginnen met een nieuw leerlingvolgsysteem. De voordelen zijn onder andere dat we direct inzicht hebben in het huiswerk én behaalde cijfers via magister. We denken dat dit systeem […]

Lees verder