Maandag 3 september beginnen we weer met huiswerkbegeleiding!

  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Een effectief duwtje

De kerstvakantie is voorbij en het schooljaar zit er voor de helft op. Ja, de tijd gaat razendsnel.

Tegenvallende schoolresultaten?
Staat je puber er op school niet zo best voor? Heb je je kind op het hart gedrukt het nu toch echt anders aan te pakken omdat het anders te laat is? Heeft hij of zij beloofd dat te doen? Dat is een goed begin! Wij zijn er van overtuigd dat iedere leerling liever goede resultaten boekt. De wil is er echt wel…, maar de manier waarop is vaak onbekend. Misschien zie je de worsteling… Het is voor iedereen heel frustrerend als het opnieuw niet lukt.

Leren leren
Misschien heeft je puber een steuntje in de rug nodig? Bij Studiehuis Achterhoek helpen wij leerlingen goed op weg.  Allereerst testen wij met het LeerStrategie Onderzoek hoe je zoon of dochter het best kan leren. Zo ontdekken we dé persoonlijke leermethode waardoor het effectiever leren kan beginnen. Vervolgens geven we praktische aanwijzingen, maken samen een planning en helpen met structureren. Vanzelfsprekend houden wij bij alles een vinger aan de pols. Ook dat laatste hebben sommige leerlingen nodig om het tij te keren.

Ervaringen van andere ouders
Onze deskundige aanpak heeft al heel wat leerlingen geholpen. Bij Studiehuis Achterhoek krijgt uw kind intensieve begeleiding, veel aandacht, leerstrategieën en onmisbare kennis en vaardigheden. Voor nu en voor de toekomst.

Lees de reviews van ouders en leerlingen.

Kennismaken met Studiehuis Achterhoek?
Meer weten? Bel ons gerust.

Nieuws

We gaan weer beginnen!

Na een lange zomervakantie gaan we maandag 3 september weer starten met huiswerkbegeleiding. We zijn er klaar voor en gaan dit schooljaar beginnen met een nieuw leerlingvolgsysteem. De voordelen zijn onder andere dat we direct inzicht hebben in het huiswerk én behaalde cijfers via magister. We denken dat dit systeem […]

Lees verder