Gaat één vak niet zo goed? Ook dan kun je bij ons terecht. Bel of mail gerust voor informatie.

  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

De eerste cijfers lager dan verwacht?

Ben je dit schooljaar gestart met goede voornemens en inzet? Vallen de eerste cijfers tegen en weet je niet hoe dat komt? Al die uren boven de boeken en dan zulke cijfers? Je baalt er vast behoorlijk van. Natuurlijk gaan je ouders vragen stellen. Zij willen weten hoe het zit. Kun je dat antwoord niet geven, gewoon omdat je het zelf niet precies weet? Misschien is dit jaar toch wel wat moeilijker of er is meer huiswerk?

Studiehuis Achterhoek helpt
Wil je betere cijfers? Dat lukt jou ook als je effectiever leert. Wil je weten hoe? Bel ons gerust en we plannen een gesprek waarin jij vertelt wat jij lastig vindt, welke hobbels je ervaart en spreek jouw verwachtingen uit. Na die kennismaking zit je nergens aan vast. Wil je vervolgens weten hoe jij effectiever kunt leren? Bij ons kun je een Leer-Strategie-onderzoek doen.

Vliegende start
Dat onderzoek brengt jouw leervoorkeur in kaart. Elke leerling die bij ons huiswerkbegeleiding krijgt,  testen we eerst. De uitkomst is een fantastisch hulpmiddel om effectiever te leren.  Tijdens de huiswerkuren reiken we praktische methodes aan die passen bij de leervoorkeur. Hierdoor leer je met minder moeite, in minder tijd en met meer plezier. Echt waar, dat kan! Ook leren we je beter plannen. Met onze hulp krijg jij meer grip op je huiswerk en op de resultaten.

Reactie moeder van Bas:

“We merken ten eerste aan zijn cijfers dat het heel anders gaat dan vorig jaar! Qua gedrag is het thuis ook een stuk beter te verdragen allemaal.

Hij geeft zelf ook aan het eigenlijk best leuk te vinden op huiswerkbegeleiding. Ik denk dat het hem veel rust geeft dat alles altijd af is als hij thuiskomt, en natuurlijk dat er veel meer kinderen zijn zoals hij, ook in de hogere jaren.”

Wil jij weten hoe je effectiever kunt leren? Bel gerust voor meer informatie: 06-12 25 73 53.

Nieuws

Een onvoldoende is balen!

Het schooljaar is alweer bijna halverwege en er zijn al heel wat cijfers binnen. Soms is een cijfer (verwacht) goed, soms (onverwacht) laag. Het eerste is natuurlijk fijn, het laatste niet. Als een cijfer laag is vragen wij altijd naar de oorzaak. Want alleen als je weet waardoor een cijfer […]

Lees verder