Gaat één vak niet zo goed? Ook dan kun je bij ons terecht. Bel of mail gerust voor informatie.

  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Huiswerkbegeleiding

Haalt je kind slechte cijfers op school? Denk je dat er veel meer inzit en denkt je zoon of dochter dat eigenlijk ook?  Voor leerlingen die vastlopen in planningen en meer structuur nodig hebben, is huiswerkbegeleiding ideaal. Maar ook leerlingen die veel verschillende activiteiten te doen hebben, zijn gebaat bij huiswerkbegeleiding. Geef de zorg en het toezicht gerust uit handen. De sfeer in huis verbetert!

 

Persoonlijke aanpak

Bij Studiehuis Achterhoek starten we met een oriënterend en vrijblijvend gesprek, uiteraard met je zoon of dochter erbij. We bespreken waar jullie tegenaan lopen en wat wij kunnen bieden Niet alleen jij als ouder moet achter de huiswerkbegeleiding staan, ook je kind moet het zien zitten.

Besluit je na het oriënterend gesprek je kind aan te melden, dan krijgt je kind de eerste 8 weken een intensieve manier van huiswerkbegeleiding aangeboden. Deze VliegendeStart Methode zorgt voor een snellere en blijvende verandering in het studiegedrag van je kind.

 

Om uit te zoeken wat de beste leermethode voor jouw kind is, starten we het traject met het MILS LeerStrategie onderzoek. Deze unieke multimediale test leidt gegarandeerd tot concrete en persoonlijke leertips en studieadviezen. Het MILS LeerStrategie onderzoek is niet alleen een eyeopener voor het moment. Zodra je kind weet hoe hij effectiever moet leren, heeft hij daar zijn verdere leven profijt van.

De eerste 8 weken zijn intensiever, want dan werken we volgens de VliegendeStart Methode. Je zoon of dochter krijgt intensieve begeleiding om te leren werken met de eigen leermethode. Tijdens die periode komt je kind tenminste 3 keer per week naar ons toe.  Daarna kan de frequentie eventueel worden afgebouwd.

 

Meer rust, structuur en beter plannen

Leerlingen hebben baat bij onze duidelijke structuur; het geeft ze houvast. Om die reden hebben we mobiel-low ingevoerd. Tijdens het huiswerk maken, houden we toezicht op het gebruik van de mobiel en laten we deze inleveren als we zien dat het te veel afleidt.

 

Kan je kind effectiever met het school- en studiewerk omgaan? Zijn de cijfers verbeterd en zit hij lekker in z’n vel? In overleg kijken we of de huiswerkbegeleiding afgebouwd kan worden. Dat is het doel!

 

Afspraak maken?

Ben je benieuwd wat Studiehuis Achterhoek voor jou en je kind kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Dit is een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden voor je kind in kaart te brengen. Bel: 06-12 25 73 53.

Lees meer de ervaringen van ouders en leerlingen?

Nieuws

Een onvoldoende is balen!

Het schooljaar is alweer bijna halverwege en er zijn al heel wat cijfers binnen. Soms is een cijfer (verwacht) goed, soms (onverwacht) laag. Het eerste is natuurlijk fijn, het laatste niet. Als een cijfer laag is vragen wij altijd naar de oorzaak. Want alleen als je weet waardoor een cijfer […]

Lees verder