HUISWERKBEGELEIDING

SHA_181101_S-63.jpg
 

Starten met huiswerkbegeleiding?

Bij Studiehuis Achterhoek starten we met een oriënterend en vrijblijvend gesprek, uiteraard met je zoon of dochter erbij. We bespreken waar jullie tegenaan lopen en wat wij kunnen bieden. Niet alleen jij als ouder moet achter de huiswerkbegeleiding staan, ook je puber moet het zien zitten.

Besluiten jullie je aan te melden voor de huiswerkbegeleiding, dan beginnen we zo snel mogelijk. De eerste 8 weken bieden we een intensieve manier van studiebegeleiding aan. Onze methode zorgt voor een snellere en blijvende verandering in het studiegedrag van je kind.

Tijdens de eerste periode van 8 weken komt je kind tenminste 3 keer per week naar ons toe. Daarna kan de frequentie eventueel worden afgebouwd.

 

meer rust, structuur en beter plannen

Leerlingen hebben baat bij onze duidelijke structuur; het geeft ze houvast. Om die reden hebben we mobiel-low ingevoerd. Tijdens het huiswerk maken, houden we toezicht op het gebruik van de mobiel en laten we deze inleveren als we zien dat het te veel afleidt.

Kan je kind effectiever met het school- en studiewerk omgaan? Zijn de cijfers verbeterd en zit hij lekker in z’n vel? In overleg kijken we of de huiswerkbegeleiding afgebouwd kan worden. Dat is het doel!

SHA_181101_S-19.jpg

Leren Leren?

De MILS (Meer Inzicht in je LeerStrategie) is een multimediale test die gemakkelijk te maken is en snel aangeeft op welke manier je zoon of dochter het fijnste leert. Dit bespreken we met je de leerling en ouder, wat betekent dit voor zijn/haar manier van leren. Vervolgens gaan we tijdens de huiswerkbegeleiding hiermee aan de slag. Deze unieke met en praktisch toepasbare methode geeft veel inzicht in de persoonlijke leerstrategie. En dat is niet alleen handig voor nu maar ook voor een vervolgstudie.

 

AFSPRAAK MAKEN?

Ben je benieuwd wat Studiehuis Achterhoek voor jou en je kind kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Dit is een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden samen in kaart te brengen. Bel: 06-12 25 73 53.