Ja, ik wil effectiever leren!

Meer informatie
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Tarieven

Schooljaar 2016-2017

Huiswerkbegeleiding

Alle schoolvakanties van een week of meer brengen wij niet in rekening.

Kijk en vergelijk. Vanaf €15 per dagdeel leert je kind bij ons nieuwe studietechnieken voor beter zelfstandig én effectief werken. Voor leerlingen met een zorgindicatie gelden andere tarieven.

Huiswerkbegeleiding

      Aantal dagdelen

           per week

Tarief *

per 4 weken

5

€284,50

4

€252,50

3

€214,50

2

€174,50

1

€112,50

Vliegende start

Wij berekenen eenmalig €85 bij inschrijving. Daarvoor krijg je een Basic Intake met Leerstrategie onderzoek. Door dit onderzoek krijgt je zoon of dochter een vliegende start. De Basic Intake bestaat uit een gesprek en intensieve opstartbegeleiding voor je zoon/dochter.*

Wil je de aanbevelingen van het LeerStrategie onderzoek later nog eens rustig doorlezen? Wij maken een uitgebreid verslag voor €75 extra.

*Deze tarieven gelden voor leerlingen die reguliere huiswerkbegeleiding volgen. Voor een andere hulpvraag gelden andere tarieven.

LeerStrategie onderzoek

De beste manier van leren stellen wij vast met behulp van het LeerStrategie onderzoek. Ook als je nog geen klant bent van Studiehuis Achterhoek kunnen wij het LeerStrategie onderzoek voor je uitvoeren. Voor de test + persoonlijke nabespreking + uitvoerig rapport berekenen wij €208. (de MILS zónder verslag kost €130 voor leerlingen die geen huiswerkbegeleiding volgen bij Studiehuis Achterhoek)

Bijles Plus

Omdat het effect van de bijles vergroot wordt door de behandelde stof direct te oefenen, bieden wij alleen bijlessen aan met een extra uur huiswerkbegeleiding.

1 uur bijles van vakdocent en
1 uur trainen onder toezicht
Per 2 uur

€44,50

Tarieven extra diensten

Wil je meer weten over de tarieven van onze extra diensten? Neem gerust contact met ons op. Je contactpersoon is Jolanda Schmidt Ebbers: 06-12 25 73 53.

Nieuws

Iedereen is een beetje autistisch

“Wat een autist!” wordt weleens geroepen als iemand anders reageert of geen gewenste of verwachte reactie vertoont. Zo’n opmerking is meestal niet positief bedoeld. Voor mensen die autisch zijn, is dit geen fijne uitspraak. “Uh.. wie is hier nou de autist”, vraag ik me dan af. Er zijn nog veel […]

Lees verder