NIEUW! Training voor brugklassers

Duwtje in de rug
 • header
 • header
 • header
 • header
 • header
 • header

Tarieven

Schooljaar 2017-2018

Vanaf €14,50 per dagdeel leert je kind bij ons nieuwe studietechnieken voor beter zelfstandig én effectief werken. Voor leerlingen met een zorgindicatie kunnen andere tarieven gelden.

Tarieven huiswerkbegeleiding

schoolvakanties van een week of meer betaal je niet!

Aantal dagdelen per week   

Tarief per 4 weken

1

€118,50

2

€182,50

3

€221,50

4

€259,50

5

€289,50

Zodra je kind bij ons is aangemeld voor huiswerkbegeleiding krijgen jullie veel extra’s. Tijdens de eerste 8 weken komt je kind tenminste 3 keer per week naar ons toe. Daarna kan de frequentie worden afgebouwd.

Alle extra’s op een rij:

 1. MILS LeerStrategie onderzoek
 2. Bespreken verslag met ouder en leerling tijdens persoonlijke sessie
 3. Bepalen doelen voor de eerste 8 weken
 4. Gedurende 8 weken meer een-op-een begeleiding
 5. Na toestemming contactmoment met de mentor van je kind
 6. Regelmatig contact over de voortgang

Voor deze extra’s berekenen wij een aantrekkelijke pakketprijs. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het oriënterende en vrijblijvende gesprek, waarin ook de de persoonlijke doelen van je kind aan de orde komen.

Wat is voor jouw kind de meest effectieve manier om te leren? Om dat uit te zoeken, starten we altijd met het MILS LeerStrategie onderzoek.

Ben je geen klant van Studiehuis Achterhoek? Ook dan kunnen wij het MILS Leerstrategie onderzoek voor je uitvoeren. Voor € 225,- nemen we de test af, krijg je een persoonlijke nabespreking én een uitvoerig verslag.


Tarieven Bijles Plus

Bij ons krijgt je kind je bijles mét een extra uur huiswerkbegeleiding. Omdat de leerling het beste resultaat behaalt als hij de behandelde stof direct na de bijles oefent. Daarom bij Studiehuis Achterhoek 1 uur bijles van een vakdocent en direct door naar 1 uur trainen onder toezicht. Deze aanpak heet bij ons Bijles Plus.

1 uur bijles van vakdocent + 1 uur trainen onder toezicht                                € 44,50

Tarieven extra diensten

Wil je meer weten over de tarieven van onze extra diensten? Neem gerust contact met ons op. Je contactpersoon is Jolanda Schmidt Ebbers: 06-12 25 73 53.

 

Nieuws

Wat is beelddenken?

Onlangs volgde ik op 3 dagen een training in Alkmaar met als doel beelddenkers nog beter te kunnen ondersteunen bij hun leren. Beelddenkers; het is een relatief kleine groep leerlingen, maar het worden er meer. Dat komt onder andere door het toenemende gebruik van social media, games en visueel lesmateriaal. […]

Lees verder