We zijn verhuisd! Je vindt ons op Landstraat 20, midden in Aalten.(Gebouw Elim, naast de kerk)

  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Onze aanpak

Wil je eerst onderzoeken of huiswerkbegeleiding en/of bijles bij jouw zoon of dochter past? Bel ons dan. Telefonisch geven we je direct meer informatie. Verwachten we dat huiswerkbegeleiding of bijles zinvol is, dan volgt een vrijblijvende afspraak bij ons op locatie in Aalten.

Sfeer proeven

Tijdens een oriënterend gesprek van zo’n 30 minuten wisselen we van gedachten en kunnen jij en je kind sfeer proeven. Vaak weet je kind zelf waar de schoen wringt. Voor een succesvol huiswerkbegeleidingstraject moet de je zoon of dochter zelf bereid zijn verantwoording te nemen!

Hoe vaak?

Met elkaar bespreken we de beste aanpak en welke frequentie daarbij hoort. Zijn de afspraken concreet, dan kan je zoon of dochter meestal direct beginnen. Om vaart te zetten achter zijn ontwikkeling, zetten we de Vliegende StartMethode in. Het MILS LeerStrategie onderzoek is daarvan een onderdeel.

Leerlingvolgsysteem

Voor het monitoren van vooruitgang, houden we voor eigen gebruik een leerlingvolgsysteem bij.

Contact met ouders

Wij houden van open en eerlijk communiceren. Daarom krijg je geregeld een mail over de voortgang van je kind. Is er iets waarvan jij vindt dat wij het moeten weten? Vertel het ons via de mail of bel ons even.

Contact met school

Na toestemming nemen we in de beginfase van de huiswerkbegeleiding contact op met de mentor van je kind. Soms helpt het ook om contact te onderhouden met docenten. Alles gebeurt in goed overleg met ouders en leerling.

Mobiel-low

Mobielloos studeren hebben wij de naam mobiel-low meegegeven. Wat houdt mobiel-low in? Een enkele keer mag de leerling zijn mobiel checken op de afgebakende wifizone.

Nieuws

Een ADHD’er zag als eerste de tijger in het gras

“Nu vinden we een ADHD’er een patiënt. Ooit zag hij als eerste de tijger in het gras.” Onlangs las ik een artikel in de Volkskrant over ADHD’ers. Een aantal uitspraken die de geïnterviewden deden, bleven bij mij hangen en ik deel de essentie graag. In het stuk waren Ton Baggerman […]

Lees verder