Ja, ik wil effectiever leren!

Meer informatie
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Locatie Aalten en Silvolde

Als je puber studiebegeleiding heeft of bijles volgt, is het fijn als de locatie dichtbij huis of school is. Wij hebben twee locaties. Locatie Aalten is op een steenworp afstand van Schaersvoorde.

Vanaf het Almende College, locatie Bluemers en Isala, ben je zo met de fiets bij onze locatie in Silvolde. We helpen trouwens ook scholieren van anders scholen zoals het Ulenhof en AOC Oost in Doetinchem en de Wesenthorst in Ulft.

Locatie Aalten

Deze ruime en lichte studielocatie in Aalten ligt aan de Keizersweg 70. Het gebouw heeft meerdere studieruimtes. De ruimtes zijn licht, doelmatig ingericht en de akoestiek is perfect. De werkplekken zijn verrijdbaar en voorzien van computers. Voor overhoorsessies wordt vaak aan de grote werktafel gewerkt. De leerlingen kunnen altijd zelf iets te drinken pakken.

Locatie Silvolde/Terborg

De studielocatie van Studiehuis Achterhoek bevindt zich in het pand van de Openbare Bibliotheek aan de H. van Velzenstraat 1 in Silvolde. Ook deze ruimte voldoet aan alle aspecten die wij zo belangrijk vinden voor leerlingen. Iedereen kan rustig en geconcentreerd werken.

Wil je eens zien hoe we erbij zitten in Aalten of Silvolde? Loop gerust een keer vrijblijvend binnen en kom sfeer proeven!

Nieuws

Iedereen is een beetje autistisch

“Wat een autist!” wordt weleens geroepen als iemand anders reageert of geen gewenste of verwachte reactie vertoont. Zo’n opmerking is meestal niet positief bedoeld. Voor mensen die autisch zijn, is dit geen fijne uitspraak. “Uh.. wie is hier nou de autist”, vraag ik me dan af. Er zijn nog veel […]

Lees verder