Ja, ik wil effectiever leren!

Meer informatie
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Over ons

Jolanda Schmidt-Ebbers (1)
Jolanda Schmidt Ebbers is de motor en eigenaar van Studiehuis Achterhoek. In 2009 startte zij met huiswerkbegeleiding in Aalten. Voordien stond zij jarenlang voor de klas in het mbo-onderwijs en werkte daar ook als begeleider en coach van jongeren. Wat is haar drive? Jolanda: “Zoveel mogelijk kinderen en jongeren bewust maken van eigen leerstrategieën. Zo ontdekken ze zelf hoe ze aan hun persoonlijke en unieke ontwikkeling kunnen werken. Dit blijkt een investering voor het leven!” Dat Jolanda slaagt in haar opzet blijkt niet alleen uit de positieve reacties van leerlingen en ouders, maar ook uit de uitstekende resultaten die leerlingen behalen.

Jolanda is gecertificeerd Matrixcoach en past de Matrixmethode zijdelings toe tijdens haar werk als huiswerkbegeleider.

Tweede locatie

Door mond-tot-mond reclame komen nieuwe leerlingen ‘als vanzelf’. Daarom heeft Studiehuis Achterhoek er sinds 2013 een tweede locatie bij, namelijk in Silvolde.

Keurmerk

Omdat Studiehuis Achterhoek haar professionaliteit wil laten toetsen en volledige transparantie nastreeft over de geboden kwaliteit, is het aangesloten bij de branchevereniging LVSI. Dit keurmerk biedt ouders meer zekerheid.

Deskundig en snel

Ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding, bijles of andere deskundige studiehulp voor je kind? Wij schakelen en helpen je snel. Dat is ook het grote voordeel van Studiehuis Achterhoek ten opzichte van school.

Vakspecialisten

Bij Studiehuis Achterhoek werkt een groot aantal deskundige vakspecialisten. Voor elk vak is een eerstegraads (bovenbouw) of tweedegraads (onderbouw) docent beschikbaar die de vakspecifieke bijlessen verzorgt.

 

Nieuws

Iedereen is een beetje autistisch

“Wat een autist!” wordt weleens geroepen als iemand anders reageert of geen gewenste of verwachte reactie vertoont. Zo’n opmerking is meestal niet positief bedoeld. Voor mensen die autisch zijn, is dit geen fijne uitspraak. “Uh.. wie is hier nou de autist”, vraag ik me dan af. Er zijn nog veel […]

Lees verder