Schooljaar 2016-2017

100% GESLAAGD!
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Eindsprint examen 2016

Wat gaat zo’n schooljaar toch razendsnel. Doe je dit jaar examen? Dan mag je in mei laten zien of jouw kennis voldoende is.

Als je goed voorbereid bent, heb je minder zenuwen en meer kans van slagen. Heb je moeite met één of meerdere vakken, voel je je onzeker over jouw aanpak of heb je thuis teveel afleiding waardoor je je slecht kunt concentreren?

Je kunt bij ons terecht voor de volgende hulp:

  1. Eén op één bijles met een vakdocent. Daarbij ligt de nadruk niet alleen op de vraagstelling tijdens het examen maar ook wordt er voldoende aandacht besteed aan het oefenen van de stof. De docent richt zich op jouw leerbehoefte.
  2. Het LeerStrategie onderzoek. Deze test geeft inzicht in jouw meest effectieve manier van leren waardoor je sneller resultaat boekt.
  3. Een inspirerende leeromgeving tijdens de meivakantie. Bij ons kun je zonder afleidingen en verleidingen in alle rust ‘meters maken’.

Examentraining in de Achterhoek

Wil je een eindexamensprintje inzetten? In de meivakantie zijn er bij ons mogelijkheden om extra te werken aan het vak dat jij moeilijk vindt of waarvoor je de puntjes op de i wilt zetten. Meer weten? Samen met jou bepalen we de beste manier om beter voorbereid het school- en eindexamen in te gaan.

Bel gerust met Jolanda Ebbers Schmidt: 06-12257353. Zij vertelt graag meer.

Nieuws

De scholen beginnen weer

Op maandag 28 augustus begint Studiehuis Achterhoek weer! Inderdaad; een week later dan de scholen,. Dat is een bewuste keus, want in de eerste schoolweek wordt nog niet zoveel huiswerk opgegeven. Zo kunnen de leerlingen geleidelijk in het schoolritme komen. Na die, laten we zeggen wenweek, zien we je graag. […]

Lees verder