We zijn verhuisd! Je vindt ons op Landstraat 20, midden in Aalten.(Gebouw Elim, naast de kerk)

  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

MILS LeerStrategie

Worstelt je kind met leren? Heeft hij lees-, reken- of concentratieproblemen? Houdt hij geen vrije tijd over omdat leren te veel tijd kost? Om de voorkomen dat je kind het vertrouwen verliest in de eigen leercapaciteit, kunnen wij het LeerStrategie onderzoek afnemen. Kies je voor huiswerkbegeleiding bij Studiehuis Achterhoek, dan maakt dit onderzoek deel uit van onze aanpak.

Wat houdt het MILS LeerStrategie onderzoek in?

De beste leerstrategie verschilt per mens. Zodra iemand zich bewust is van de beste leermethode, helpt dat direct om effectiever te leren. Omdat ieder mens zijn eigen unieke methode heeft om informatie op te nemen, onderzoeken we die met behulp van het MILS LeerStrategie onderzoek (MILS = Meervoudige Intelligentie en LeerStrategieën).

Het interactieve deel van het onderzoek duurt 10 minuten. Na de test bespreken we in zo’n 50 minuten de persoonlijke profieluitkomsten. Als het om een leerling gaat, vinden wij het fijn als beide ouders bij dit gesprek aanwezig zijn. Het onderzoek leidt gegarandeerd tot concrete tips en studieadviezen. Ook ontvang je een uitgebreid verslag met aanvullende adviezen, gebaseerd op de resultaten.

MILS wordt bij Studiehuis Achterhoek afgenomen vanaf 11 jaar.

Voor wie is MILS bedoeld?

  • Voor onze leerlingen, als begin- en uitgangspunt van de VliegendeStart Methode.
  • Voor ouders.
  • Voor iedereen die wil weten hoe hij of zij effectiever kan leren.

Wil je weten wat het MILS LeerStrategie onderzoek kost? Bekijk onze tarieven.

Wat zegt Benthe (12) over het MILS LeerStrategie onderzoek?

Wat zeggen Cheyenne (17) en haar moeder over het MILS LeerStrategie onderzoek?

Wat zegt Emma (18) over het MILS LeerStrategie onderzoek?

Meer weten?

Ben je benieuwd welke leerstrategie jij of jouw kind moet hanteren voor het behalen van de beste studieresultaten? Bel voor meer informatie of maak direct een afspraak. Telefoon 06 – 12 25 73 53.

Nieuws

Een ADHD’er zag als eerste de tijger in het gras

“Nu vinden we een ADHD’er een patiënt. Ooit zag hij als eerste de tijger in het gras.” Onlangs las ik een artikel in de Volkskrant over ADHD’ers. Een aantal uitspraken die de geïnterviewden deden, bleven bij mij hangen en ik deel de essentie graag. In het stuk waren Ton Baggerman […]

Lees verder