Ja, ik wil effectiever leren!

Meer informatie
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

MILS LeerStrategie

Worstelt je kind met leren? Heeft hij lees-, reken- of concentratieproblemen? Houdt hij geen vrije tijd over omdat leren te veel tijd kost? Voorkom dat je zoon of dochter het vertrouwen verliest in de eigen leercapaciteit. Misschien wordt er niet op de juiste manier geleerd? De beste leerstrategie verschilt per mens. Zodra je zoon of dochter weet welke leermethode het best bij hem of haar past, helpt dat direct om effectiever te leren.

Vliegende start met het LeerStrategie onderzoek (MILS)

Het inzetten van de beste leerstrategie voorkomt frustraties, zorgt voor betere schoolprestaties, vergroot het zelfvertrouwen of brengt meer rust bij het maken van huiswerk of toetsen. Kortom, je kind maakt direct een vliegende start als we de juiste leerstrategie in kaart hebben gebracht.

Binnen een uur naar effectiever leren

De beste manier van leren, stellen wij vast met behulp van het MILS LeerStrategie onderzoek. Deze unieke onderzoeksmethode is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Er is ook een onderzoek voor volwassenen. Het interactieve deel duurt maar 10 minuten. Na de test worden de persoonlijke profieluitkomsten met je kind besproken in ongeveer 50 minuten. Ouders kunnen daarbij aanwezig zijn. Het onderzoek leidt tot concrete tips en studieadviezen. Eventueel bevelen wij passende hulpmiddelen aan.

Voor nu en later

De uitkomst van het MILS LeerStrategie onderzoek is niet alleen een eyeopener voor het moment. Als jouw kind weet hoe hij effectiever moet leren, heeft hij daar zijn hele leven lang profijt van.

Twee pakketten

BASIC MILS LeerStrategie onderzoek Test + persoonlijke nabespreking
LARGE MILS LeerStrategie onderzoek Test + persoonlijke nabespreking + uitgebreid schriftelijk rapport

 

Wil je de testresultaten en aanbevelingen later nog eens rustig nalezen? Kies dan voor het LARGE-pakket. Naast de persoonlijke bespreking krijg je naderhand een uitvoerig schriftelijk rapport. Zo’n rapport is ook handig als je de uitslag met de school wilt bespreken, of het wilt gebruiken bij een vervolgopleiding of ander nascholingstraject.

Wil je weten wat het MILS LeerStrategie onderzoek kost? Bekijk onze tarieven.

Wat zegt Benthe (12) over het MILS LeerStrategie onderzoek?

Wat zeggen Cheyenne (17) en haar moeder over het MILS LeerStrategie onderzoek?

Wat zegt Emma (18) over het MILS LeerStrategie onderzoek?

Meer weten?
Ben je benieuwd welke leerstrategie jouw kind moet hanteren voor het behalen van de beste studieresultaten? Bel met Jolanda Schmidt Ebbers voor meer informatie of maak direct een afspraak. Telefoon 06 – 12 25 73 53.

Nieuws

Iedereen is een beetje autistisch

“Wat een autist!” wordt weleens geroepen als iemand anders reageert of geen gewenste of verwachte reactie vertoont. Zo’n opmerking is meestal niet positief bedoeld. Voor mensen die autisch zijn, is dit geen fijne uitspraak. “Uh.. wie is hier nou de autist”, vraag ik me dan af. Er zijn nog veel […]

Lees verder