Schooljaar 2016-2017

100% GESLAAGD!
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

MILS LeerStrategie

Worstelt je kind met leren? Heeft hij lees-, reken- of concentratieproblemen? Houdt hij geen vrije tijd over omdat leren te veel tijd kost? Om de voorkomen dat je kind het vertrouwen verliest in de eigen leercapaciteit, kunnen wij het LeerStrategie onderzoek afnemen. Kies je voor huiswerkbegeleiding bij Studiehuis Achterhoek, dan maakt dit onderzoek deel uit van onze aanpak.

Wat houdt het MILS LeerStrategie onderzoek in?

De beste leerstrategie verschilt per mens. Zodra je kind zich bewuster is van zijn beste leermethode, helpt dat direct om effectiever te leren. Welke manier van leren past bij jouw kind? Dát onderzoeken we met behulp van het MILS LeerStrategie onderzoek.

Het interactieve deel van het onderzoek duurt 10 minuten. Na de test bespreken we in zo’n 50 minuten de persoonlijke profieluitkomsten met je kind. Eén van de ouders is bij dit gesprek aanwezig. Het onderzoek leidt gegarandeerd tot concrete tips en studieadviezen. Eventueel bevelen we passende leerhulpmiddelen aan. Dan moet je denken aan een wiebelstoel of tangels en deze middelen stellen wij gratis beschikbaar tijdens de huiswerkbegeleiding.

Voor nu en later

De uitkomst van het MILS LeerStrategie onderzoek is niet alleen een eyeopener voor het moment. Als jouw kind weet hoe hij effectiever moet leren, heeft hij daar een leven lang profijt van. Deze unieke onderzoeksmethode is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Er is ook een onderzoek voor volwassenen.

Vliegende StartMethode

De MILS LeerStrategie maakt onderdeel uit van onze Vliegende StartMethode. Besluit je je kind aan te melden voor huiswerkbegeleiding? Dan krijgt hij gedurende 8 weken een intensievere – vaak een-op-een – training omdat hij opnieuw moet leren leren. Tijdens die periode komt hij tenminste 3 keer per week naar ons toe. Daarna kan de frequentie eventueel worden afgebouwd.

Wil je weten wat het MILS LeerStrategie onderzoek kost? Bekijk onze tarieven.

Wat zegt Benthe (12) over het MILS LeerStrategie onderzoek?

Wat zeggen Cheyenne (17) en haar moeder over het MILS LeerStrategie onderzoek?

Wat zegt Emma (18) over het MILS LeerStrategie onderzoek?

Meer weten?
Ben je benieuwd welke leerstrategie jouw kind moet hanteren voor het behalen van de beste studieresultaten? Bel voor meer informatie of maak direct een afspraak. Telefoon 06 – 12 25 73 53.

Nieuws

De scholen beginnen weer

Op maandag 28 augustus begint Studiehuis Achterhoek weer! Inderdaad; een week later dan de scholen,. Dat is een bewuste keus, want in de eerste schoolweek wordt nog niet zoveel huiswerk opgegeven. Zo kunnen de leerlingen geleidelijk in het schoolritme komen. Na die, laten we zeggen wenweek, zien we je graag. […]

Lees verder