NIEUW! Training voor brugklassers

Duwtje in de rug
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

MILS LeerStrategie

Worstelt je kind met leren? Heeft hij lees-, reken- of concentratieproblemen? Houdt hij geen vrije tijd over omdat leren te veel tijd kost? Om de voorkomen dat je kind het vertrouwen verliest in de eigen leercapaciteit, kunnen wij het LeerStrategie onderzoek afnemen. Kies je voor huiswerkbegeleiding bij Studiehuis Achterhoek, dan maakt dit onderzoek deel uit van onze aanpak.

Wat houdt het MILS LeerStrategie onderzoek in?

De beste leerstrategie verschilt per mens. Zodra je kind zich bewuster is van zijn beste leermethode, helpt dat direct om effectiever te leren. Welke manier van leren past bij jouw kind? Dát onderzoeken we met behulp van het MILS LeerStrategie onderzoek.

Het interactieve deel van het onderzoek duurt 10 minuten. Na de test bespreken we in zo’n 50 minuten de persoonlijke profieluitkomsten met je kind. Eén van de ouders is bij dit gesprek aanwezig. Het onderzoek leidt gegarandeerd tot concrete tips en studieadviezen. Eventueel bevelen we passende leerhulpmiddelen aan. Dan moet je denken aan een wiebelstoel of tangels en deze middelen stellen wij gratis beschikbaar tijdens de huiswerkbegeleiding.

Voor nu en later

De uitkomst van het MILS LeerStrategie onderzoek is niet alleen een eyeopener voor het moment. Als jouw kind weet hoe hij effectiever moet leren, heeft hij daar een leven lang profijt van. Deze unieke onderzoeksmethode is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Er is ook een onderzoek voor volwassenen.

Vliegende StartMethode

De MILS LeerStrategie maakt onderdeel uit van onze Vliegende StartMethode. Besluit je je kind aan te melden voor huiswerkbegeleiding? Dan krijgt hij gedurende 8 weken een intensievere – vaak een-op-een – training omdat hij opnieuw moet leren leren. Tijdens die periode komt hij tenminste 3 keer per week naar ons toe. Daarna kan de frequentie eventueel worden afgebouwd.

Wil je weten wat het MILS LeerStrategie onderzoek kost? Bekijk onze tarieven.

Wat zegt Benthe (12) over het MILS LeerStrategie onderzoek?

Wat zeggen Cheyenne (17) en haar moeder over het MILS LeerStrategie onderzoek?

Wat zegt Emma (18) over het MILS LeerStrategie onderzoek?

Meer weten?
Ben je benieuwd welke leerstrategie jouw kind moet hanteren voor het behalen van de beste studieresultaten? Bel voor meer informatie of maak direct een afspraak. Telefoon 06 – 12 25 73 53.

Nieuws

Wat is beelddenken?

Onlangs volgde ik op 3 dagen een training in Alkmaar met als doel beelddenkers nog beter te kunnen ondersteunen bij hun leren. Beelddenkers; het is een relatief kleine groep leerlingen, maar het worden er meer. Dat komt onder andere door het toenemende gebruik van social media, games en visueel lesmateriaal. […]

Lees verder