Ja, ik wil effectiever leren!

Meer informatie
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Basisschool

Lukt het jouw basisschoolkind niet om rekenen of taal onder de knie te krijgen? Is deze situatie ontstaan ondanks de extra ondersteuning die school jouw kind biedt? Wil je je kind heel graag wat meer zelfvertrouwen geven? Misschien heb je al veel geprobeerd zoals extra oefenen thuis. Levert dat vooral stress op? Wij kunnen helpen.

Wat andere ouders zeggen:

“Ik wil het vak graag wat makkelijker voor haar laten worden. Ze hoeft er niet in uit te blinken, maar door alle problemen van de afgelopen jaren heeft ze faalangst ontwikkeld voor rekenen. Ze is zo zenuwachtig bij het maken van repetities. Ik gun haar dat ze wat zekerder wordt.”

“Wij willen graag hulp bij de volgende zaken: voorbereiding VO, zekerder maken en ondersteuning rekenen en taal (spelling).”

“We proberen wel om te helpen. Ik met lezen en schrijven en mijn man als hij thuis is met rekenen en wiskunde. Zijn beste vriend is ook bereid te helpen. ”

“Maar hij wordt boos en gaat huilen als het hem niet lukt.”

“We hebben het gevoel dat het er wel in zit, maar niet uit komt.”

Eén op één is beter

Basisscholen doen er van alles aan hun leerlingen extra te helpen en te ondersteunen.  Maar de praktijk wijst uit dat de tijd beperkt is. Doordat wij anders werken, is het mogelijk één op één te oefenen en te leren. Hierdoor krijgt je kind meer zelfvertrouwen. Net zoals alle juffen en meesters streven wij ernaar dat jouw kind het juiste niveau bereikt. Dus niet hoger of lager, maar passend. Alleen dát is in belang van het kind.

Ervaren basisschooldocenten

Wij werken alleen met basisschooldocenten die hun sporen hebben verdiend. In een één op één situatie gaan ze met je kind aan de slag. Dit gebeurt volgens een stappenplan.

Meer weten?

Wil je meer weten over bijles rekenen en bijles taal voor basisschoolleerlingen? Bel ons gerust: 06-12 25 73 53.

Nieuws

Iedereen is een beetje autistisch

“Wat een autist!” wordt weleens geroepen als iemand anders reageert of geen gewenste of verwachte reactie vertoont. Zo’n opmerking is meestal niet positief bedoeld. Voor mensen die autisch zijn, is dit geen fijne uitspraak. “Uh.. wie is hier nou de autist”, vraag ik me dan af. Er zijn nog veel […]

Lees verder